Profiel

PHOENIX, architectuur en stedebouw, is een klein veelzijdig ontwerpbureau. Door effectieve werkmethodieken, en samenwerking met andere kleine bureaus in onze directe omgeving, zijn we in staat om zowel kleine als grote opdrachten snel en vakkundig te verwerken.
De door ons gerealiseerde projecten zijn verspreid over een groot deel van het land en omvatten uiteenlopende werken in de particuliere en projectmatige woningbouw, kantoren en bedrijfspanden, alsmede stedebouwkundige studies en adviezen.

phoenix-2.bmpWij leveren geen projecten af in een vaste “huisstijl”. We bieden onze klanten daarentegen een hoogwaardige “stijl van werken”.
Daarbij staan de vraagstelling en randvoorwaarden centraal. We beginnen altijd met goed te luisteren en gaan vervolgens werken aan een specifiek en uniek antwoord op de gestelde vraag. Door het kleinschalige karakter van ons bureau blijven de communicatielijnen kort, overzichtelijk en persoonlijk. Dat geldt zowel binnen ons bureau en het projectteam als in de contacten met opdrachtgevers en bouwpartners. Zowel in de voorbereiding, als in de daadwerkelijke uitvoeringsfase, heeft het werken in bouwteamverband onze sterke voorkeur. De integratie van alle bij een bouwproject betrokken disciplines komt zo het makkelijkst tot stand. En dat betekent voor de opdrachtgever dat er op een snelle wijze een kostenefficient resultaat tot stand kan komen.